Registratieformulier

Introductie

Deze vragenlijst gaat over uw ervaringen met de zorg van de huisarts. Wij stellen het zeer op prijs als u deze vragenlijst wilt invullen. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten.

De vragenlijst wordt ANONIEM en vertrouwelijk gebruikt. Dit betekent dat niemand weet welke antwoorden u heeft gegeven. ook worden uw gegevens niet met anderen gedeeld.

Deelname aan dit onderzoek is geheel vrijwillig. het wel of niet meedoen aan dit onderzoek heeft geen gevolgen voor de zorg die u krijgt. Als u NIET wilt meedoen aan dit onderzoek hoeft u niet verder te lezen.

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met uw huisartspraktijk. Het telefoonnummer is bij u bekend.

Invulinstructie

- Het is belangrijk dat de vragen ALLEEN worden ingevuld door de persoon die op deze link heeft geklikt. Het is niet de bedoeling om de vragenlijst door iemand anders te laten invullen. Mocht deze persoon te ziek zijn om de vragenlijst in te vullen, hopen wij dat iemand kan helpen met het invullen van de vragenlijst. Dit kan ook als de persoon de Nederlandse taal niet goed begrijpt.

- De meeste vragen kunt u beantwoorden door een kruisje in te zetten in het vakje van uw keuze. Kruisjes die buiten de vakjes staan worden door de computer niet gezien.

- Bij sommige vragen zijn meerdere antwoorden mogelijk. Bij deze vragen staat aangegeven dat u meerder vakjes kunt aankruisen.
Wanneer u een situatie of een bepaald onderdeel van de zorg niet heeft meegemaakt, dan kunt u de vraag beantwoorden met "niet van toepassing".

- Soms wordt u gevraagd om enkele vragen in deze vragenlijst over te slaan. U ziet dan een pijltje met een opmerking. Deze opmerking geeft aan welke vraag u daarna moet beantwoorden.

Uw huisartspraktijk

De volgende vragen gaan over de contacten (spreekuur, huisbezoek, telefonisch contact) die u in de afgelopen 12 maanden met uw huisartspraktijk heeft gehad.

Uw huisarts

De volgende vragen gaan over de contacten (spreekuur, huisbezoek, telefonisch contact) die u in de afgelopen 12 maanden met uw huisartspraktijk heeft gehad.

Over uzelf

De volgende vragen gaan over de persoon aan wie deze vragenlijst is bedoeld. Dus als u iemand helpt met het invullen van de vragenlijst, vermeld dat alstublieft de gegevens van die persoon.
 
Hartelijk bedankt voor het invullen van de vragenlijst. Klik nu op verzenden.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.