Foutmelding

Op deze pagina voor 'foutmeldingen' vind u een overzicht van diverse foutmeldingen welke u in het systeem kunt tegenkomen.

 

Uitvoeren handeling(en)

Systeem foutmelding

Wanneer u naar een bepaalde pagina binnen uw kwaliteitssysteem welke (tijdelijk) niet beschikbaar is zal het systeem u een foutmelding geven op deze pagina. Deze zegt: 'Er is een fout opgetreden bij het verwerken van uw verzoek. Onze technische afdeling is op de hoogte gesteld van dit probleem. Onze excuses voor het ongemak'.

U kunt dan tijdelijk geen gebruik maken van deze pagina. Wanneer u de melding krijgt wordt deze tevens als gezegd naar de technische afdeling van uw kwaliteitssysteem gestuurd. Deze zullen dan zo snel mogelijk het probleem op lossen en u kunt de pagina later dan nog eens proberen te bekijken.

Foutmelding in de formulieren

Om een item toe te voegen vult u de gegevens in zoals gevraagd op de pagina. De velden aangegeven met een ster * zijn verplichte velden. Mocht u één van deze velden niet of niet juist hebben ingevuld dan zal het systeem een foutmelding geven.

Deze foutmelding kan ervoor zorgen dat het betreffende veld dat niet of niet juist is ingevuld rood wordt met de tekst: "Dit is een verplicht veld." erbij.

Een andere melding bestaat uit een tekstvak waarin staat: 'Er zijn fouten gevonden in het formulier! Corrigeer deze en probeer het opnieuw' (of een tekst met een zelfde strekking). Tevens zal het niet of niet volledig ingevulde veld rood gekleurd worden met de tekst: 'Veld is niet, of foutief ingevuld' achter het betreffende veld.

Deze velden dient u dan op de volledige en juiste manier in te vullen. Om uw invoer op te slaan dient u deze te bevestigen als omschreven op de betreffende pagina.

Foutmelding formulier annuleren

Wanneer u een formulier (gedeeltelijk) ingevuld of gewijzigd hebt hebt en u klikt voordat deze opgeslagen is op een link waardoor u naar een andere pagina in het systeem zal gaan dan zal het systeem een foutmelding geven waarin staat dat de gemaakte wijzigingen niet worden opgeslagen en de toegevoegde of gewijzigde gegevens verloren zullen gaan.